Hitta till Actionpark i Göteborg

Actionpark i Göteborg är en välkänd och populär aktivitetsanläggning för actionsportare. Belägen längs evenemangsstråket mellan de stora publika arenorna Ullevi och Scandinavium, är parken lättillgänglig för besökare från hela Göteborgsregionen.

Det finns flera sätt att ta sig till Actionpark, beroende på varifrån du kommer. Här är några av de vanligaste sätten att hitta till parken:

Med kollektivtrafik: Actionpark ligger nära flera stora kollektivtrafikknutpunkter. För att ta sig dit med spårvagn, kan man åka linje 2, 4, 5, 6 eller 10 till hållplatsen Korsvägen eller Scandinavium. Från hållplatsen är det bara några minuters promenad till parken. För att ta sig dit med buss, kan man åka busslinje 18 eller 52 till hållplatsen Scandinavium eller Linneplatsen. Från hållplatsen är det också bara en kort promenad till parken.

Med bil: Om du kör bil till Actionpark, finns det flera parkeringsplatser i närheten. Det finns parkeringshus i närheten av Scandinavium och Ullevi, där man kan parkera bilen och sedan ta en kort promenad till parken.

Till fots eller med cykel: För de som bor i närheten av parken, är det enklast att ta sig dit till fots eller med cykel. Actionpark ligger centralt i Göteborg, och det är lätt att hitta dit genom att följa skyltarna längs evenemangsstråket.

När du har hittat till Actionpark, är det bara att ge sig ut och uppleva en adrenalinfylld dag med andra actionsportare! Parken är öppen för alla, oavsett ålder eller ursprung, och det finns personal på plats som kan hjälpa till med utrustning och tips på åkning.